Complete Self Defence of Kwan Nyom Hapkido is een methode om jezelf te verdedigen. We gebruiken technieken uit verschillende stijlen, zoals uit Taekwondo, Judo, Jiujitsu, Boksen.
Kwan Nyom Hapkido of Complete self defence is een geweldige stijl met een uitgebreide een mix van Martial Arts technieken. MMA.
Dat houdt in, dat we stoten, trappen, worpen, klemmen, grondtechnieken en onder andere verschillende wapentechnieken gebruiken. De juiste mindset is ook erg belangrijk. Door de juiste mindset vergroot je je weerbaarheid.Klik hier voor informatie over de lessen.

Grootmeester G.Booth.

GM G.Booth heeft dit systeem van zelfverdediging uitgedacht. De methode gaat uit van concepten. Deze zijn te vergelijken met formules zoals in de wiskunde. Begrijp je het concept, dan ben je in staat veel technieken uit te voeren. Zonder ze stuk voor stuk geleerd te hebben. Vergelijk de wiskunde maar weer. Als je de formule eenmaal begrijpt kun je veel opdrachten uitvoeren.
Naast de conceptgedachte is je mindsetting van groot belang. Ook begrip over hoe mentale processen werken in een situatie van zelfverdediging, is een van de belangrijke onderdelen van de Kwan Nyom Hapkido.

Introductie van Kwan Nyom Hapkido in Nederland.

De trainingen.