Kwan Nyom Hapkido is een methode om jezelf te verdedigen. Er zijn geen wedstrijden of stijlvormen. Kwan Nyom Hapkido is het koreaanse MMA . Je leert jezelf te verdedigen op straat. We hebben geen wedstrijden. Doordat we zelfverdediging leren geven wedstrijden een beperking in onze technieken en dus in het automatisme in verdedigen van jezelf. Meld je aan, als je belangstelling hebt.

Grootmeester G.Booth.

GM G.Booth heeft dit systeem van zelfverdediging uitgedacht. De methode gaat uit van concepten te vergelijken met formules, zoals in de wiskunde. Begrijp je het concept, dan ben je in staat veel technieken uit te voeren, zonder ze stuk voor stuk geleerd te hebben. Vergelijk de wiskunde maar weer. Als je de formule eenmaal begrijpt kun je veel opdrachten uitvoeren.

Naast de conceptgedachte is je mindsetting van groot belang. Ook begrip over hoe mentale processen werken in een situatie van zelfverdediging, is een van de belangrijke onderdelen van de Kwan Nyom Hapkido. Tijdens de trainingen wordt hierover voldoende verteld.

Kwan Nyom Master Ron van Beukering heeft Kwan Nyom Hapkido in 2006 in Nederland geïntroduceerd. Hij is momenteel ( 2019) een van de vier active Kwan Nyom Masters wereldwijd.  Master Tapio in Finland . Master Dave in de USA en Master Adrian in Australië.
Zowel Master Jimmy en Master John, uit Australië, zijn ook Kwan Nyom Masters, maar door omstandigheden niet meer of gedeeltelijk actief.

Daarnaast zijn Master Henri en Master  Roddy, Hapkido Masters bij Kwan Nyom Hapkido. Master Henri heeft daarbij de 7e Dan en Master Roddy de 6e Dan. In hun scholen wordt ook fanatiek Kwan Nyom Hapkido gegeven.


Mijn proefles aanvragen.


Jeugdtraining 13-


Damestraining


volwassenen 13+


Nieuw! Training 50+