Trainers

Ron van Beukering

Master Ron van Beukering is de grondleggers van Kwan Nyom Hapkido in Nederland. Hij introduceerde Hapkido Martial Art  in 2006 en is op dit moment (2019) een van de vier actieve Kwan Nyom Masters wereldwijd. Master Ron van Beukering staat bekend om zijn expertise en ervaring in Kwan Nyom Hapkido en zijn bijdrage aan de ontwikkeling en groei van deze methode voor zelfverdediging in Nederland en daar buiten.

Op 16 oktober 2022 is Dhr. van Beukering gestart met combineren van Hapkido met andere disciplines, zoals met stijlen/ methoden als Taekwondo, Aikido, Juijitsu, Braziliaans Jui Jitsu, Pencak, Krav Maga, e.d. 

Minimale deelname aan deze groep is onder andere een Black Belt in een andere stijl en minstens 1ste Dan Kwan Nyom Hapkido,

De groep die hieruit ontstaat is zeer kleine elite groep van gespecialiseerde mensen.

In 2006 werd Master G.M. Booth uitgenodigd om in Best een seminar te geven. 

Ron van Beukering was toen een 1e Dan in traditioneel Hapkido en een 3e Dan in Sin Moo Hapkido ook had hij een dangraad in DimMak. Hij had de video’s van Meester Booth, die inmiddels grootmeester is, bestudeerd en was erg enthousiast over zijn leer. Na een week met Meester Booth door te brengen, groeide Rons enthousiasme alleen maar en besloot hij de methode van Meester G.Booth in Nederland vorm te geven.

Intussen zijn er tussen de 150 en 200 beoefenaars van Kwan Nyom Hapkido in Nederland. Naast Hapkido heeft Ron zich ook verdiept in Dim Mak (1e Dan-instructeur), Mestechnieken (basis-instructeur M.A.C.H bij M. van Dongen), Systema vlgs Vasilliev en in het verleden Taekwondo en Hanmudo. Bovendien heeft hij zich gespecialiseerd in Shiatsu/acupressuur/Gan Zhen en manuele therapie als fysiotherapeut/praktijkhouder. Hij heeft ook verschillende vormen van meditatie en hypnotherapie gedaan en drie jaar geleden de cursus coaching afgerond.

Kwan Nyom Hapkido biedt wat een vechtsporter zoekt: complete selfdefence, alles onder één noemer.

 Deze Hapkido Martial Art wordt gegeven in Berkel-Enschot, Best en Waalwijk.

Hapkido Combinatie is alleen voor Martial Artist met een bijzondere staat van dienst, zoals bijvoorbeeld een extra Dangraad in een andere stijl/ methode dan Hapkido. Ook moet de persoon gedreven zijn kennis over te dragen aan andere Martial artists.

 

Sha Bu NIM Marcel. 4e Dan
IHA Chief instructor

SBN Marcel Dohmen heeft sinds 2023 de 4e Dan in de Kwan Nyom Hapkido. Daarnaast is hij Chief Instructor onder the International Hapkido Alliance.Naast de ervaringen als trainer heeft hij ook veel kennis opgedaan bij de internationale seminars en als assistent van Master Ron bij vele trainingen/ seminars. Hij is na Ron de eerst volgende in lijn bij de Hapkido combinatie groep.

Cho Gyo Nim Marco, 1ste DAN 
IHA instructor.

Marco van Gulik is 1ste Dan in de Kwan Nyom Hapkido en Instructor bij de International Hapkido Alliance.

Naast Hapkido heeft Sir Marco Pentjak Silat gedaan is is hij al jaren actief als trainer “Marietje Kessels” op diverse scholen.

CHO GYO NIM Zhour. 1Ste DAN. 
IHA Instructor

CHO GYO NIM John. 1Ste Dan.

 

CHO GYO NIM Ad, 1 ste Dan

CHO GYO NIM, Jamy 1Ste Dan.

 

 

CHO GYO NIM Driss. 1Ste DAN

CHO GYO NIM,Chang. 1Ste Dan.

 

 

Cho Chyo Nim Jelle 1 ste Dan

Cho Chyo Nim Jesse 1ste Dan