De Academie.

De Academie.

In de Academie combineren we Martial Arts technieken die gericht zijn op zelfverdediging tegen agressie op straat. Denk hierbij aan technieken uit Krav Maga, Dim Mak, Braziliaanse Juijitsu, Taekwondo, Kickboksen, Juijitsu en Judo. Omdat ieder land een eigen soort van bedreiging op straat kent, zijn deze technieken en bijbehorende inzichten gericht op Nederland.

Er is een selecte groep van trainers in de Academie die les geeft in deze vorm van Hapkido en alles combineert wat zinvol is om te weten en te gebruiken op straat. Deze elite groep heeft een zwarte band in Hapkido en daarnaast een zwarte band in een andere discipline.

Regelmatig nodigen we trainers uit vanuit de diverse Martial Arts om hun kennis met ons te delen en uit te wisselen. We zijn heel blij met hun inbreng en de verrijking die dit met zich meebrengt. Op deze manier breiden we onze specialisme in zelfverdediging uit.

De trainingen vanuit de Academie zijn toegankelijk voor alle disciplines. Deelnemers hebben de bruine band of hoger of beoefenen langer dan 3½ jaar een Martial Art.

 
foto Hapkido, Taekwondo, BJJ met mensen uit diverse disciplines
Training In Rijen. Met mensen uit de Judo, JiuJitsu, Krav Maga, Hapkido, Taekwondo en BJJ
De academie, Hapkido zelfverdediging. complet self defence.
Academie training op 12-12-23, met een enthousiaste groep van 19 personen. Onderdelen, geimproviseerde wapens,wandelstoktechnieken, kubotan, mestechnieken en de wijze van stoten en trappen. Trainers GM Harry, M.John, M.Ron, Sir Marcel en Sir Ad.