Trainers

Ron van Beukering

Master Ron van Beukering is een van de grondleggers van Kwan Nyom Hapkido in Nederland. Hij introduceerde Hapkido Martial Art  in 2006 en is op dit moment (2019) een van de vier actieve Kwan Nyom Masters wereldwijd. Master Ron van Beukering staat bekend om zijn expertise en ervaring in Kwan Nyom Hapkido en zijn bijdrage aan de ontwikkeling en groei van deze methode voor zelfverdediging in Nederland en daar buiten.

Op 16 oktober 2022 is Dhr. van Beukering gestart met Hapkido Combinatie. Het doel is hapkido te combineren met stijlen/ methoden als Taekwondo, Aikido, Juijitsu, Braziliaans Jui Jitsu, Pencak, Krav Maga, e.d. Op deze wijze ontstaat een Koreaans MMA.

In 2006 werd Master G.M. Booth uitgenodigd om in Best een seminar te geven. Ron van Beukering was toen een 1e Dan in traditioneel Hapkido en een 3e Dan in Sin Moo Hapkido. Hij had de video’s van Meester Booth, die inmiddels grootmeester is, bestudeerd en was erg enthousiast over zijn leer. Na een week met Meester Booth door te brengen, groeide Rons enthousiasme alleen maar en besloot hij de methode van Meester G.Booth in Nederland vorm te geven.

Intussen zijn er tussen de 150 en 200 beoefenaars van Kwan Nyom Hapkido in Nederland. Naast Hapkido heeft Ron zich ook verdiept in Dim Mak (1e Dan-instructeur), Mestechnieken (basis-instructeur M.A.C.H bij M. van Dongen), Systema, en in het verleden Taekwondo en Hanmudo. Bovendien heeft hij zich gespecialiseerd in Shiatsu/acupressuur en manuele therapie als fysiotherapeut/praktijkhouder. Hij heeft ook verschillende vormen van meditatie en hypnotherapie gedaan en drie jaar geleden de cursus coaching afgerond.

Kwan Nyom Hapkido biedt wat een vechtsporter zoekt: complete selfdefence, alles onder één noemer.

Bovendien zijn Meester Henri en Meester Roddy, beiden Hapkido Meesters bij Kwan Nyom Hapkido. Meester Henri heeft de 7e Dan en Meester Roddy de 6e Dan. In hun scholen wordt Kwan Nyom Hapkido fanatiek geleerd door instructeurs die erkend zijn door de IHA. Deze Hapkido Martial Art wordt gegeven in Berkel-Enschot, Best< Waalwijk, Hoogvliet en Hellevoetsluis.

Bu Sha Bu NIM Marcel. 3e Dan
IHA Chief instructor

KYO SHA NIM Robert, 2e DAN 
Senior instructor

CHO GYO NIM Marco. 1Ste DAN. 
IHA Instructor

CHO GYO NIM Zhour. 1Ste Dan.
IHA Instructor

CHO GYO NIM Bas. 1Ste Dan.

CHO GYO NIM John. 1Ste DAN

CHO GYO NIM, Ad. 1Ste Dan.