Hapkido Combinatie A.

De Hapkido Combinatie Academie is ontstaan doordat de trainer, R.v.Beukering, behoefte had om zijn kennis en inzichten te combineren met Hapkido.

Ook doet dit recht aan degene die Hapkido doen, maar ook zijn of haar sporen verdiend heeft in een andere methode, zoals bijvoorbeeld Taekwondo, Krav Maga, Systema, Aikido.

Bij de Hapkido Combinatie A. hebben we een z.g.n. Elite-groep bestaande uit M.Dohmen, T.v.Gils, M.van Gulik en R.v.Beukering. Dhr.H.Bottse is erelid van deze groep.

 

Om toegelaten te worden tot deze groep is een van de eisen minimaal een zwarte band in een andere stijl, een sterke drive tot ontwikkelen en een goedkeuring van de bestaande groep.
Bij de Hapkido Combinatie A. zijn er geen verder Dangraden. Het pak is zwart en de band is zwart met of zonder borduursel. De achtergrond is van een lid is hierdoor niet zichtbaar. Het opstellen gaat naar datum van ontvangen diploma.
Instromen bij de Hapkido Combinatie A. kan: Vanuit een straatgericht Hapkido systeem.

Kwan Nyom Hapkido
Foto na hapkido combinatie training. Op de foto van Links naar rechts Dhr. Presley, Mw.v.d.Heuvel.Mw.L Klerkx, J.v.Mierlo, Mw Chantal, Dhr. H.Bottse, Dhr. T.v.Gils, Dhr.R.v.Beukering. zittend: Dhr Iwan, Dhr A.Fiers, Dhr.M.Dohmen, Dhr.J.Lemmens.
Hapkido combinatie; Eerste training han ki budo
Eerste les Han Ki Budo. 18 maart 2023.